Také v srpnu se vydali senioři z Prahy 1 na oblíbenou plavbu po Vltavě. Vedle pravidelných průvodců, 1. místostarosty Prahy 1 Davida Bodečka a Heleny Čelišové, ředitelky Střediska sociálních služeb Praha 1, se plavby zúčastnila také kpt. Bc. Kristýna Soukupová z Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy, která pověděla účastníkům plavby o nejčastějších nástrahách nejen online, ale také běžného světa, a celou dobu byla pro naše seniory k dispozici pro případné dotazy.

Pro účastníky si připravila milou pozornost v podobě propagačních materiálů, např. křížovky, k nim nesměly chybět propisky, nebo třeba také bloky a lékovky. Celou plavbou provázel zpěvák Martin Růža, který skvěle interpretoval písně Karla Gotta, Freddieho Mercuryho nebo také Věry Špinarové.


„Jsem moc rád, že jsem tady dneska s vámi. Užijte si krásné dopoledne,“ pozdravil všechny 1. místostarosta David Bodeček.
„Těší mě, že jsme se dnes na lodi sešli v tak hojném počtu a moc děkuji celému týmu za organizaci těchto báječných plaveb,“ dodala Helena Čelišová.


Vyvrcholením společné plavby byla tombola. Výherci obdrželi za nadšeného potlesku přítomných své ceny, ze kterých měli velkou radost. A nakonec nechyběla, jako již tradičně, společná fotografie na památku.


Na další plavbu se vydáme 18. září, která bude výjimečná, a to tím, že bude večerní a uzavře letošní plavební sezónu. Bezplatné vstupenky pro seniory z Prahy 1 budou k dispozici od 8. září v Informačním centru, Vodičkova 18.


Těšíme se na vás!