Láska a nevěra: dvě sexy komedie na jedno téma, které nejsou vhodné pro děti (ale měly by je vidět). Tak lze ve vší stručnosti označit představení Divadla Bez zábradlí, na které Úřad Městské části Praha 1 pozval své zaměstnance a které se jmenuje „2x Woody Allen“. Hrají v něm Dana Morávková, Jana Švandová, Karel Heřmánek a další.

 Skuteční lidé, skutečné situace i vymyšlené životy, po kterých touží živí, zatímco fiktivní postavy chtějí vést život skutečný. A samozřejmě věčné otazníky a peripetie lásky, tvorby i lidské existence – nic víc, nic míň. Prostě Woody Allen, tentokrát v režii Karla Heřmánka.

„Pracovníci radnice vykonávají zodpovědné a náročné povolání, ze kterého musíte občas ´vystoupit´ a ´odfrknout si´. A když vám v tom pomůže komedie ze života, komedie o našich tajných i přiznaných přáních, kterou umí napsat opravdu snad jen Woody Allen, tím lépe,“ uvedl starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký, který pracovníky osobně pozdravil.

A že se výběr představení trefil do černého, dokládala jak očekávání, jež jsme před představením zaznamenali, tak i nadšené reakce během divadelního „kusu“. Láska a nevěra, co byste chtěli?

Další informace: www.praha1.cz a www.bezzabradli.cz.


Odkaz na fotky z fotokoutku: ZDE