Přijďte si užít Den zdraví s Nemocnicí Na Františku

Zajímá vás, jak je na tom vaše zdraví, a chcete se dozvědět, jak o něj ještě lépe pečovat? Nemocnice Na Františku vás srdečně zve na Den zdraví, který proběhne v pátek 20. září  od 13 do 17 hodin. Při této příležitosti oslavíme také 670 let existence naší nemocnice. Přijďte s námi strávit odpoledne plné užitečných informací, zábavy a doprovodného programu pro celou rodinu!

Na co se můžete těšit? Zastavte se změřit si krevní tlak a hladinu cukru v krvi, nechte si odborně zkontrolovat kožní znaménka nebo zkonzultujte své stravovací návyky s naší nutriční terapeutkou, která vám poradí, jak jíst, abyste se cítili lépe.

Máme připravenou i diagnostiku plochých nohou s naším ortopedem a dozvíte se také více o prevenci rakoviny prsu. Kromě toho vás čekají stánky našich partnerů – Prahy 1, hlavního města Prahy, VZP ČR, Studia Ludwig Praha či neziskové organizace Tichý svět.

A to není všechno! Den zdraví završíme v 16 hodin koncertem zpěvačky Anny Julie Slováčkové, takže si můžete užít i skvělou hudbu.

Akce se koná pod záštitou radního Prahy 1 pro zdravotnictví a Nemocnici Na Františku Michala Müllera a náměstkyně primátora hlavního města Prahy Alexandry Udženija.

Program bude průběžně doplňován, proto sledujte naše stránky, ať vám nic neunikne.

Přijďte s rodinou, přáteli nebo klidně sami – my se na vás budeme těšit!