Praha 1 srdečně zve všechny na charitativní akci Podzimní bazárek pro Dorotku, která se uskuteční dne 2. listopadu 2024 v prostorách Školní jídelny Zlatnická, od 9:00 do 15:00 hodin. Akce je zaměřena na podporu malé Dorotky z Jablonce nad Nisou, která se zotavuje po vážné nehodě.

“Návštěvníci si zde mohou zakoupit kvalitní oblečení a zároveň podpořit dobrou věc – výtěžek z celé akce bude věnován na Dorotčinu náročnou rehabilitaci,” sdělila Petra Ryšavá, ředitelka jídelny. Prodejní místa mohou využít všichni, kteří se přihlásí u organizátorky akce, ředitelky jídelny, přičemž cena jednoho prodejního místa činí 50 Kč, které také poputují na charitu.

Prodej a atmosféru zpříjemní drobné občerstvení, připravené mimo prostory jídelny. Vstup do varny a dalších zázemí bude z bezpečnostních důvodů omezen.

Místostarosta pro školství David Bodeček k akci prohlásil: „Charitativní bazárek pro Dorotku je výjimečnou příležitostí, jak se spojit pro dobrou věc. Jsem hrdý na to, že jedna z našich školních jídelen vytvořila tuto iniciativu a že tak můžeme pomoci malé Dorotce na cestě k uzdravení. Věřím, že návštěvníci akce nejen najdou kvalitní kousky oblečení, ale také si odnesou pocit, že udělali něco významného pro druhého člověka.“

Přijďte podpořit Dorotku a užít si příjemnou atmosféru podzimního bazárku. Společně můžeme změnit její život k lepšímu!