Libeřské lahůdky v Biskupské 1, Centrum služeb v Dlouhé 27 a restaurace Tobruk v Lodecké 3 obdržely od občanů Prahy 1 nejlepší hodnocení, a staly se tak vítězi už jedenáctého ročníku ankety Provozovna roku v kategoriích obchod, služby a restaurace. Gratulujeme!

 „Anketa Provozovna roku je pro nás určitě důležitým ukazatelem, jak kvalitní servis poskytují dané provozovny našim občanům a samozřejmě i jak jejich provozovatelé komunikují se svým okolím a zákazníky,“ uvedl 1. zástupce starosty Prahy 1 Daniel Hodek, který zároveň vyzdvihl zájem občanů o kvalitu sítě služeb a o ocenění těch, kteří si to zaslouží.

„Snažíme se našim podnikatelům pomáhat, protože moc dobře víme, že podnikání v centru hlavního města není vůbec jednoduché. Zejména pak podporujeme služby, kterých je nedostatek, ale jsou přitom pro náš spokojený život velmi důležité. Na druhou stranu ale požadujeme od provozovatelů vysokou kvalitu a já jsem moc rád, že se nám daří udržovat síť potřebných služeb a že nám roste i jejich kvalita,“ dodal Daniel Hodek.

Nekuřácká kavárna a restaurace Tobruk funguje v Lodecké ulici od roku 2008. Její název vznikl na počest pplk. Ladislava Prchaly, který za druhé světové války bojoval kromě jiného v Tobruku. Nabízí výbornou kuchyni i nápoje, domácí paštiky, vynikající burgery, klasické rizoto nebo čerstvě praženou jednodruhovou kávu. Suroviny pečlivě vybírá a denně dováží. Vše je vždy čerstvé a vyrobeno přímo na místě. Ocenění za provozovnu převzali Ivana Rylichová a Petr Suchomel.

Za Centrum služeb v Dlouhé 27 převzala ocenění jeho majitelka Zlata Kršková. „Naše provozovna je výjimečná asi tím, že obyvatelům poskytujeme pod jednou střechou širokou nabídku služeb – opravy a úpravy oděvů, čistírnu, kadeřnictví, kosmetiku, manikúru a pedikúru,“ vyjmenovala Zlata Kršková.

Dobré jídlo po celý den naleznete v Libeřských lahůdkách v Biskupské 1. „Nabízíme klasické pekařské, lahůdkářské a cukrářské výrobky z naší vlastní výrobny a zájem zákazníků je opravdu velký, což nás moc těší. A těší nás samozřejmě i toto ocenění,“ prohlásil ředitel společnosti Libeřské lahůdky Jiří Kulhánek.

Gratulujeme oceněným a vás zveme k návštěvě těchto provozoven.

Více informací: www.liberskelahudky.cz, www.kadernictvidlouha.cz a www.kavarnatobruk.cz.