1. Program Hudebního a divadelního Klubu Malostranská beseda - prosinec

    Představujeme program Hudebního a divadelního Klubu Malostranská beseda pro tento měsíc:
  2. Program Komunitního centra Kampa - prosinec

    Představujeme program Komunitního centra Kampa pro tento měsíc:
  3. Polabské vánoční trhy

    Středisko sociálních služeb zve seniory na výlet do Lysé nad Labem, který se koná v pátek 1. prosince 2023. Pojede se vlakem z Masarykova nádraží. Sraz je v 9:00 hod. u pokladen. Vstup na trhy je zdarma.
  4. Povídejme si spolu

    Středisko sociálních služeb zve seniory na setkání s dětmi z mateřských škol, které se koná v pátek 1. prosince 2023 v 10:00 hod. v BDPS Benediktská.
  5. Adventní trh Hospodářské komory

    Zveme na adventní trh Hospodářské komory Praha 1, který se uskuteční v pátek 1. prosince od 13 do 18 hodin, v prostorách kanceláře Hospodářské komory Praha 1, Vodičkova 32, zvonek 107., 5. patro.
  6. Mikuláš v Jedničce

    Milé děti, chodívá každoročně Mikuláš k vám domů? A nechtěli byste přijít tentokrát vy za ním? Zveme vás v pátek 1. prosince vpodvečer k Mikuláši a andělům k nám do Jedničky! Adventně-mikulášské úkoly pro vás jistě budou hračka, takže vás náš Mikuláš určitě pochválí i symbolicky odmění. Nebo že byste cestou přeci jen potkali nějakého…
  7. Cesta světel

    Zveme na společné vítání Adventu s lampiony a zpíváním koled, které proběhne v pátek 1. prosince na Karlově mostě. Sraz na akci je v 16:30 na Kampě pod Karlovým mostem. Více se dozvíte v přilehlé grafice.
1 2