1. Výstava XXIX. FESTIVAL KOMORNÍ GRAFIKY

    Zveme vás na výstavu XXIX. FESTIVAL KOMORNÍ GRAFIKY, která se uskuteční v Galerii Hollar (Smetanovo nábřeží 6, Praha 1). Vystavující: Mikoláš Axmann, Pavla Aubrechtová, Daniela Benešová, Libor Beránek, Jan Blaha, Dušan Černý, Karel Demel, Dagmar Dolíhalová, Filip Gabrhelík, Vladimír Gebauer, Jiří Hanuš, Barbora Heřmanová, Jan Holoubek, Pavel Hora, Zbyněk Hraba, Tomáš Hřivnáč, Nanoko Ishida, Said…
  2. Mikuláš v parku za Staroměstskou radnicí

    Zveme na Mikuláše za Staroměstskou radnicí, kterého ve středu 6. prosince pro děti z mateřských škol Prahy 1 připravuje Nadace Pražské děti. Akce začíná v 10:30.
  3. Setkání s kulturou: Veselé Vánoce!

    Městská část Praha 1 a Středisko sociálních služeb zvou seniory na prosincové Setkání s kulturou, které se koná ve středu 6. prosince 2023 od 15:00 hod. v Malostranské besedě. Vstupenky, určené pro seniory z Prahy 1, budou zdarma k vyzvednutí v infocentru MČ Praha 1 od 21.11.2023.
  4. Rozsvícení vánočních stromků na Betlémském náměstí a ve Vodičkově ulici

    Městská část Praha 1 a spolky si vás dovolují pozvat na slavnostní rozsvícení vánočních stromků. Přijďte se ve středu naladit na tu správnou vánoční notu na Betlémské náměstí od 17:00 hodin a do Vodičkova ulice před úřadem od 18:00 hodin.
  5. 100. VÝSTAVY spolku Výstavní společnost TS. Výstava s názvem JÁ-MY

    Zveme na vernisáž 100. VÝSTAVY spolku Výstavní společnost TS. Výstava s názvem JÁ-MY bude zahájena ve středu 6. prosince v 18 hodin v Jilské 14. Součástí večera bude performance Svatopluka Klimeše. Vernisáž výstavy vybraných členů Umělecké besedy, která v tomto roce slaví 160 let existence, je založena na aktuální tvorbě autorů. Kurátorsky za ní stojí…
1 2