1. Milan Jiřík - Divadlo barevných stínů

    Vystavená kolekce děl od umělce Milana Jiříka nás zavádí do fascinujícího světa divadla barevných stínů, kde se umění prolíná s inovací a odvahou. Milan Jiřík, již během svých studií na gymnáziu u LŠU v Písku, byl považován za mimořádný výtvarný talent, avšak cesta ke studiu na vysoké umělecké škole mu byla neumožněna. Tento fakt však…
  2. Květnová plavba seniorů

    Ve čtvrtek 30. května proběhne květnová plavba seniorů. Sraz před lodí Bohemia Rhapsody je v 9:30 na náplavce u Čechova mostu, Přístaviště č. 1.  Vstupenky zdarma pro seniory z Prahy 1 budou k dispozici od 13. května v Informačním centru ve Vodičkově ulici.
  3. Náplavka dětem - Den dětí na Pražských náplavkách

  4. Webinář: Komunikace s rodiči dětí s OMJ v MŠ

    Zveme na webinář s názvem: Komunikace s rodiči dětí s OMJ v MŠ, který je pro všechny pedagogické pracovnice a pracovníky MŠ i přípravných tříd ZŠ. Webinář proběhne ve čtvrtek 30. 05. 2024 od 15:30 do17:30 a povede jej lektorka: Bc. Klára Šuvarská. Na webináři se dozvíte: Jak postupovat při nastavení spolupráce mezi rodinou a školou.…
  5. Odborné setkání praktických lékařů

    Radní Prahy 1 pro zdravotnictví Michal Müller ve spolupráci s Nemocnicí Na Františku zve praktické lékaře na odborné setkání. To proběhne 30. května od 16:00 v Konferenčním sále Nemocnice Na Františku. Více se dozvíte v přiloženém letáku.  
  6. 9. ročníku výstavy Všechny krásy Prahy - charitativní aukce

    Zveme na 9. ročník výstavy Všechny krásy Prahy - charitativní aukce, jejíž výtěžek prospěje spolku Nedoklubko, který pomáhá rodinám s předčasně narozenými dětmi.  Srdečně Vás zvu na charitativní aukci spojenou se společenským večerem, která se koná ve čtvrtek 30.5. od 18 hodin v 10. patře Jindřišské věže.
1 2